Hala de crestere a puilor de carne

IPG Steel & Concrete ajuta la dezvoltarea satului romanesc !

In cadrul unui proiect cofinantat si sustinut de Uniunea Europeana , IPG Steel & Concrete si-a adus aportul prin lucrarile de terasamente , infrastructura , platforme acces , camine de vizitare , ziduri de sprijin pentru taluzuri , la realizarea unei hale de crestere a puilor de carne , in Judetul Constanta , sat Sibioara . Suprastructura metalica , inchiderile din panouri sandwich si termosistemul au fost realizate in colaborare cu Arcelor Mitall Steel .

- Structura de rezistenta a halei este realizata din cadre metalice , stalpi si grinzi confectionate din profile subtiri , laminate la rece . Prinderea la baza stalpilor s-a realizat prin intermediul unor carcase de buloane , ancorate in cuzinetii fundatiilor izolate . O etapa deosebit de importanta a fost alinierea perfecta a acestor carcase , pentru liniaritatea suprastructurii . IPG Steel & Concrete a reusit acest lucru cu ajutorul  unor echipamente performante , cum ar fi Statia Totala .

In continuare sunt prezentate etape din cadrul executiei .

Suprafata construita : 820 mp

Suprafata utila : 766 mp

inapoi la lucrari

Informatii utile

Izolarea mansardelor

Mansarda prezinta pierderi mari de caldura deoarece 1. este pozitionata deasupra cladirilor si 2. acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori. Asadar, necesita o izolatie profesionista cu materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala, la foc si care sa protejeze atat termic, cat si fonic.

citeste continuarea

Importanta studiului geotehnic la o fundatie

Atunci cand planuiti achizitionarea unui teren sau demararea unei constuctii, una dintre primele etape este realizarea unui Studiu Geotehnic, atat pentru determinarea naturii terenului de fundare si compozitiei straturilor sale, cat si pentru dimensionarea corecta a fundatiilor si calcularea elementelor de rezistenta.

citeste continuarea

Ce invelitoare alegem pentru acoperis?

Invelitoare casei este o alegere importanta pe care trebuie sa o luam impreuna cu arhitectul si inginerul structurist dar totodata sa tinem cont de estetica, panta, structura de rezistenta sau de alte criterii.

citeste continuarea

Informatii despre aplicarea tencuielii decorative

Tencuiala decorativa poate rezista multi ani la fluctuatiile de temperatura, poate fi spalata sau reimprospatata cu vopsea lavabila. Una dintre principalele conditii este ca aceasta sa fie aplicata corect, respectand cerintele mentionate de producator.

citeste continuarea