Proiectare imobil spatii inchiriat

 Un proiect interesant , cel putin din perspectiva realizarii structurii noi , care la nivelul fiecarui planseu se va lega de structura initiala .

Avand la dispozitie toate instrumentele necesare realizarii unui astfel de proiect , inginerii nostri si-au folosit cu succes cunostintele pentru a realiza o conlucrare perfecta intre structura existenta si cea noua .

Peste  demisolul  existent , cladirea se va inalta cu P+2E+M  . Astfel , cladirea isi va mari suprafata desfasurata cu 150 mp .


Multumit de colaborare , investitorul este nerabdator sa punem in executie proiectul . 
Ne vedem curand , cu imagini din timpul executiei !
IPG Construct - proiectare , consultanta , executie !
Feel the difference !

inapoi la lucrari

Informatii utile

Izolarea mansardelor

Mansarda prezinta pierderi mari de caldura deoarece 1. este pozitionata deasupra cladirilor si 2. acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori. Asadar, necesita o izolatie profesionista cu materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala, la foc si care sa protejeze atat termic, cat si fonic.

citeste continuarea

Importanta studiului geotehnic la o fundatie

Atunci cand planuiti achizitionarea unui teren sau demararea unei constuctii, una dintre primele etape este realizarea unui Studiu Geotehnic, atat pentru determinarea naturii terenului de fundare si compozitiei straturilor sale, cat si pentru dimensionarea corecta a fundatiilor si calcularea elementelor de rezistenta.

citeste continuarea

Ce invelitoare alegem pentru acoperis?

Invelitoare casei este o alegere importanta pe care trebuie sa o luam impreuna cu arhitectul si inginerul structurist dar totodata sa tinem cont de estetica, panta, structura de rezistenta sau de alte criterii.

citeste continuarea

Informatii despre aplicarea tencuielii decorative

Tencuiala decorativa poate rezista multi ani la fluctuatiile de temperatura, poate fi spalata sau reimprospatata cu vopsea lavabila. Una dintre principalele conditii este ca aceasta sa fie aplicata corect, respectand cerintele mentionate de producator.

citeste continuarea