Salon de infrumusetare Beauty Express

IPG Construct a avut deosebita placere de a raspunde afirmativ provocarii lansate in urma cu putin timp, si anume transformarea unui vechi cabinet stomatologic intr-un salon de infrumusetare iesit din comun .              

Astfel, in colaborare cu doamna architect Marculescu Roxana , rezultatul este uimitor.  S-a muncit contratimp, peretii au fost curatati de haina veche si murdara si imbracati in parchet sau caramida aparenta, pardoseala a fost invelita cu gresie superba sau cu un parchet stralucitor.            

Scaunele, politele de lemn, oglinzile si toate decoratiunile ne-au ajutat sa transformam complet acest spatiu intr-un loc primitor care isi asteapta prietenii in cele ai bune conditii .

inapoi la lucrari

Informatii utile

Izolarea mansardelor

Mansarda prezinta pierderi mari de caldura deoarece 1. este pozitionata deasupra cladirilor si 2. acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori. Asadar, necesita o izolatie profesionista cu materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala, la foc si care sa protejeze atat termic, cat si fonic.

citeste continuarea

Importanta studiului geotehnic la o fundatie

Atunci cand planuiti achizitionarea unui teren sau demararea unei constuctii, una dintre primele etape este realizarea unui Studiu Geotehnic, atat pentru determinarea naturii terenului de fundare si compozitiei straturilor sale, cat si pentru dimensionarea corecta a fundatiilor si calcularea elementelor de rezistenta.

citeste continuarea

Ce invelitoare alegem pentru acoperis?

Invelitoare casei este o alegere importanta pe care trebuie sa o luam impreuna cu arhitectul si inginerul structurist dar totodata sa tinem cont de estetica, panta, structura de rezistenta sau de alte criterii.

citeste continuarea

Informatii despre aplicarea tencuielii decorative

Tencuiala decorativa poate rezista multi ani la fluctuatiile de temperatura, poate fi spalata sau reimprospatata cu vopsea lavabila. Una dintre principalele conditii este ca aceasta sa fie aplicata corect, respectand cerintele mentionate de producator.

citeste continuarea