Supraetajare 1 nivel

La inceputul anilor 30 , marele Radu Arma dorea sa isi ridice o vila in frumoasa Constanta . Locul ales de el a fost strada Puskin . In acest sens , apeleaza la serviciile arhitectului Goldstein care proiecteaza o minunatie de vila art deco . Desfasurata pe subsol , parter , etaj si terasa circulabila , vila prezinta tematica pachebotului , putand fi asemanata cu o ``casa vapor ``. Hublourile , forma de castel de vapor si calitatea desginului fac din proiectul lui Goldstein unul din cele mai reusite proiecte semnate de acesta .

In vremea noastra , IPG Steel & Concrete a raspuns afirmativ unei provocari inedite : Extinderea acestei cladiri istorice cu un nivel - extinderea cu mansarda partiala a unei terase existente .

Conceptul si finisajele lucrate cu deosebita atentie fac aproape insesizabila aparitia noului element al vilei , integrat perfect in decorul existent .

Enjoy !

inapoi la lucrari

Informatii utile

Izolarea mansardelor

Mansarda prezinta pierderi mari de caldura deoarece 1. este pozitionata deasupra cladirilor si 2. acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori. Asadar, necesita o izolatie profesionista cu materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala, la foc si care sa protejeze atat termic, cat si fonic.

citeste continuarea

Importanta studiului geotehnic la o fundatie

Atunci cand planuiti achizitionarea unui teren sau demararea unei constuctii, una dintre primele etape este realizarea unui Studiu Geotehnic, atat pentru determinarea naturii terenului de fundare si compozitiei straturilor sale, cat si pentru dimensionarea corecta a fundatiilor si calcularea elementelor de rezistenta.

citeste continuarea

Ce invelitoare alegem pentru acoperis?

Invelitoare casei este o alegere importanta pe care trebuie sa o luam impreuna cu arhitectul si inginerul structurist dar totodata sa tinem cont de estetica, panta, structura de rezistenta sau de alte criterii.

citeste continuarea

Informatii despre aplicarea tencuielii decorative

Tencuiala decorativa poate rezista multi ani la fluctuatiile de temperatura, poate fi spalata sau reimprospatata cu vopsea lavabila. Una dintre principalele conditii este ca aceasta sa fie aplicata corect, respectand cerintele mentionate de producator.

citeste continuarea