Proiectare si executie

IPG Construct : Cu noi , visul dumneavoastra devine realitate !


Regim de inaltime : P+1E+M
Suprafata construita : 380 mp
Suprafata utila : 256 mp
Suprafata terase : 45 mp

Multumirea si aprecierea clientului a fost atat de mare incat a decis sa isi ridice visul , la propriu , cu echipa noastra  . Astfel ,   inginerii si muncitorii calificati in domeniu isi vor pune toate cunostintele si indemanarea in slujba clientului incepand din aceasta primavara , pentru a duce la bun sfarsit un proiect realizat 100% de IPG Construct : Concept , Proiectare , Executie !

Acestea fiind spuse , ne vedem curand , cu imagini din timpul executiei !

inapoi la lucrari

Informatii utile

Izolarea mansardelor

Mansarda prezinta pierderi mari de caldura deoarece 1. este pozitionata deasupra cladirilor si 2. acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori. Asadar, necesita o izolatie profesionista cu materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala, la foc si care sa protejeze atat termic, cat si fonic.

citeste continuarea

Importanta studiului geotehnic la o fundatie

Atunci cand planuiti achizitionarea unui teren sau demararea unei constuctii, una dintre primele etape este realizarea unui Studiu Geotehnic, atat pentru determinarea naturii terenului de fundare si compozitiei straturilor sale, cat si pentru dimensionarea corecta a fundatiilor si calcularea elementelor de rezistenta.

citeste continuarea

Ce invelitoare alegem pentru acoperis?

Invelitoare casei este o alegere importanta pe care trebuie sa o luam impreuna cu arhitectul si inginerul structurist dar totodata sa tinem cont de estetica, panta, structura de rezistenta sau de alte criterii.

citeste continuarea

Informatii despre aplicarea tencuielii decorative

Tencuiala decorativa poate rezista multi ani la fluctuatiile de temperatura, poate fi spalata sau reimprospatata cu vopsea lavabila. Una dintre principalele conditii este ca aceasta sa fie aplicata corect, respectand cerintele mentionate de producator.

citeste continuarea