Constructii civile

IPG Construct realizeaza constructii civile in orasul Constanta si in zona Dobrogei. Standardele profesionale sunt la un nivel foarte ridicat si raspundem prompt si cu solutii la orice exigenta a clientului.

+

Servicii de proiectare

IPG Construct ofera servicii de proiectare pentru orice tip de constructie. Fie ca este vorba de o simpla casa sau de o constructie comerciala de mari dimensiuni oferim proiectare la orice nivel de dificultate.

+

Constructii edilitare si comerciale

Atat constructiile civile cat si cele edilitarea fac parte din serviciile de constructii pe care le oferim. Cu o echipa specializata putem executa o gama larga de servicii pentru institutii de stat, primarii sau prin proiecte europene sau locale.

+

Amenajari si finisare interioare

Amenajarile si finisajele interioare reprezinta un aspect deosebit de important in finalizare unei locuinte sau spatiu comercial, bloc, hotel sau alt tip de constructie. De aceea noi acordam o importanta deosebita finisajelor.

+

Amenajari si finisare exterioare

Finisajele exterioare reprezinta impactul estetic al unei cladiri. Acestea alaturi de arhitectura impresioneaza mai mult sau mai putin. Punem un accent deosebit pe finisajele exterioare la un inalt nivel calitativ.

+

Consultanta

IPG Steel & Concrete va poate oferi consultanta atat pe perioada de executie a lucrarii dvs. , cat si in etapele precedente acesteia : studii , concept al proiectului , peisagistica , arhitectura si proiectul de rezistenta .

+

Informatii utile

Izolarea mansardelor

Mansarda prezinta pierderi mari de caldura deoarece 1. este pozitionata deasupra cladirilor si 2. acoperisul este mai subtire in comparatie cu peretii exteriori. Asadar, necesita o izolatie profesionista cu materiale de inalta calitate, rezistente la umezeala, la foc si care sa protejeze atat termic, cat si fonic.

citeste continuarea

Importanta studiului geotehnic la o fundatie

Atunci cand planuiti achizitionarea unui teren sau demararea unei constuctii, una dintre primele etape este realizarea unui Studiu Geotehnic, atat pentru determinarea naturii terenului de fundare si compozitiei straturilor sale, cat si pentru dimensionarea corecta a fundatiilor si calcularea elementelor de rezistenta.

citeste continuarea

Ce invelitoare alegem pentru acoperis?

Invelitoare casei este o alegere importanta pe care trebuie sa o luam impreuna cu arhitectul si inginerul structurist dar totodata sa tinem cont de estetica, panta, structura de rezistenta sau de alte criterii.

citeste continuarea

Informatii despre aplicarea tencuielii decorative

Tencuiala decorativa poate rezista multi ani la fluctuatiile de temperatura, poate fi spalata sau reimprospatata cu vopsea lavabila. Una dintre principalele conditii este ca aceasta sa fie aplicata corect, respectand cerintele mentionate de producator.

citeste continuarea